MARDİN / KIZILTEPE - Yoldere İlkokulu

Yoldere İlkokulu

YOLDERE MAH. YOLDERE SK. YOLDERE ILK OKULU BLOK NO 4/1 KIZILTEPE / MARDİN
Vizyon
Eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirme, çağdaş yönetim anlayışıyla oluşan yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte sürekli gelişmemize herkesin katılımını sağlamak,Toplam Kalite felsefesinin en önemli ilkelerinden olan,veli memnuniyetini sağlamak, bu memnuniyeti sürekli hale getirmektir.
Misyon
Yoldere ilköğretim okulu başarısını ve eğitim kalitesini etkileyen tüm süreçleri sürekli olarak iyileştirmek,öğrencilerimizi;kökünden söküp koparmadan geliştirmek,ulusal kültürlerin zenginlik ve değerini yadsımadan evrensel kültür değerleriyle donatmak, doğuştan gelen bütün yetenekleri açılıp serpilmiş,yeni yetenekler kazanmış,karşılaştığı yeni durumlara uyum sağlayabilen kişiler olarak yetiştirmek.Teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yakından takip ederek okulumuzun her biriminde faydalanmak, tüm çalışanlara okulumuzun değer ve ilkelerini benimseterek örgüt kültürünü oluşturmak, ihtiyaç ve beklentilere göre, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren yönetim anlayışı ve organizasyon yapısı ile öğrenen örgüt kültürünü oluşturmak,fiziki teknik yapısı ve hizmet kalitesi açısından bölgemizde örnek bir okul olmaktır.
Başarılar
okulumuz sosyal ve kültürel faaliyetleriyle köyümüzün ve çevre köylerin gelişimine katkı sunmaktadır
Öğretim Şekli :ikili
sabah: 7.30- 12-20 öğle : 12.30- 17.20
sobalı
55 haneden oluşmakta olup ve yaklaşık 550 nüfusa sahiptir.
ilçeye :5 km